skitprov!

Idag hade vi en lektion, men det räckte o blev över:(

Vi hade prov, o ett prov som inte var helt enkelt.
vi skulle kunna 20 stycken träd på svenska och latin och dessutom kunna peka ut med hjälp av trädens vintergrenar vilket träd det var, fatta vad svårt... så de gick ju ordagrant helt åt skogen:(

Efter skolan drog jag, Peter, Johan och Robert ut till Torreby gk, vi slog lite bollar o sen gick vi ut för att bemästra dem sista nio.

Men det var bara en av oss som gjorde bra resultat, johan skrapade ihop 24 poäng och sänkte sig, fast jag skrapade iof också ihop till en sänkning, jag hade 20 poäng.
så mitt nya handikapp är 27,9, jag går sakta men säkert neråt i systemet.

Ha det bra!


/vitkor

golf och åter golf

nu var det som vanligt länge sen jag skrev här, har så mycket roligt som händer både i skolan och på fritiden så man har knappt tid o sitta vid datorn.

Nu när våren har kommit så har vi börjat att komma ut till våra golfbanor o kollar läget hur dem har klarat av den hårda vintern.

Det förvånar mig liksom många fler att våra greener på golfbanorna har klarat sig bra om man jämför med andra vintrar.

Givetvis har vi börjat o komma ut på banorna o spela mycket golf också, den sista veckan har jag varit ute på golfbanan 4 gånger.

Sista gången vi var ute o spelade så hade vi ett litet klassmästerskap, för mig gick det faktiskt riktigt bra, jag gick o vann över alla.
Eftersom jag har högt handikapp så får jag väldigt många extra slag, och jag insåg efter rundan att jag e ganska mycket bättre än mitt handikapp.
På en 18 håls runda ska man ha över 36 för att sänka sig, ja skrapade ihop 48 poäng och för varje poäng så sänker jag mig med 0,5 vilket innebar att jag gick från 34,9 till 28,9 i handikapp, Det känns bra!
ska väl försöka att komma ner mot 20 i handikapp denna säsong, får hoppas att det går.


Denna vecka som kommer ska vi ut till en golfbana och ha anläggning på schemat, vet inte riktigt vilken bana det blir ännu, men vet att vi ska till en bana på Orust och en annan som ligger norr om Göteborg, det blir spännande.

ha det bra!


/viktor




RSS 2.0